NieuwsExpositie Theater de Tuin voorjaar 2025

In het vroege voorjaar van 2025 zal ik mijn werk exposeren in Theater de Tuin in Leusden. Meer info volgt nog.


Jubileumboek Historische Kring Leusden

Voor het jubileum in 2025 van de Historische Kring Leusden zijn 40 kunstenaars gevraagd om 40 plekken in Leusden om te zetten in een kunstwerk. Deze kunstwerken krijgen een plek in een speciaal jubileumboek en er wordt een expositie georganiseerd waar alle kunstwerken kunnen worden bewonderd.


Kerstmarkt Ede 2 december 2023

Op zaterdag 2 december was ik samen met Rules Lighting te vinden op de Kerstfair in Ede. Onder de wieken van de oude molen hadden wij onze lampen, schilderijen, kaarten en tassen uitgestald. 

Ondanks dat de temperatuur rond het vriespunt lag, was de sfeer warm en de mensen hartelijk en enthousiast.

Opening Showroom / Atelier 26 en 27 november 2023

Eindelijk een eigen (gedeeld) plekje!

Samen met mijn partner in crime; Marcel van Rules Lighting hebben wij onze kracht (werken met hout) gebundeld en op 't Koendert in Leusden een eigen showroom/ Atelier geopend. Hier zijn de lampen van Rules Lighting en de schilderijen en borduurwerken van mij te bewonderen en kan ik heerlijk aan de slag met nieuw werk. 

Tijdens de opening kwamen veel familie, vrienden, kennissen en andere geïnteresseerden een kijkje nemen bij onze nieuwe ruimte.
Open Atelier Route Leusden - Woudenberg 22 en 23 april 2023

Tijdens het Open Atelierweekend zijn bijna 250 mensen komen kijken naar de het tentoongestelde werk van verschillende kunstenaars uit de gemeenten Leusden en Woudenberg.

Mijn schilderij 'San Francisco' was uitgekozen als boegbeeld voor deze editie. Wat een eer!

Het weekend bracht mooie ontmoetingen en gesprekken over muziek die mensen raakt. Ik heb de bezoekers gevraagd om hun favoriete songtekst op te schrijven, hierdoor heb ik een enorme hoeveelheid aan inspiratie mogen ontvangen. 

Ook heb ik 'mijn pronkstuk' mogen verkopen aan lieve mensen, die weer even terug waren in hun hippietijd door het schilderij, heel fijn dat ze een mooi plekje heeft gevonden bij hen!